En reise fra asia med en lidenskap for mat

I 2000 startet vi Zupperia med en misjon om å dele vår kjærlighet for supper med vakre Bergen. Siden da har vi servert et mangfold av smaksopplevelser, fra tradisjonsrike asiatiske supper til europeeiske suppe klassikere med en unik Zupperia-vri.
Vi har I dag har vi blitt så mye mer.

I 2000 startet vi Zupperia med en misjon om å dele vår kjærlighet for supper med vakre Bergen. Siden da har vi servert et mangfold av smaksopplevelser, fra tradisjonsrike asiatiske supper til europeeiske suppe klassikere med en unik Zupperia-vri.
Vi har I dag har vi blitt så mye mer.

Zupperia restaurant opplevelse. Deler matretten Zupperias tapastelerken - noe for hver sin smak!

Fra Suppespesialister til folkets inngang til alt det beste asia har å tilby

Zupperia tapas tallerken, noe for hver sin smak!
Zupperia matretter av ulike slag. Vårruller, kyllingspyd, nudler, grønnsaker og ris.

Selv om våre hjemmelagde supper fortsatt står sentralt i vår kurerte meny, har vi vokst til å bli så mye mer enn bare en supperestaurant.  Vi har lyttet til våre gjester gjennom åreneog utvidet menyen vår gradvis til å omfatte et bredt utvalg av asiatiske fusionretter, laget med ferske, lokale råvarer og en dæsj kjærlighet.

Resultater er et Zupperia, hvor alle skal føle seg velkommen, uansett hvem du er, hvem du kommer med, eller hva slags smaksløker dere har. Vi er et samlingspunkt for gode matopplevelser og hyggelig selskap, der alle kan finne sin favorittrett og skape gode minner rundt bordet.

Vi håper dere tar turen innom og blir med oss videre på denne reisen!